bangkok

jag och petter har rest norrut och ar nu stationerade i bangkok i drygt 30 timmar. Just nu sitter vi pa ett stort shopping center om heter MKB( tror jag, vi glommer namnet sa fort dom sager det, ibland sager vi inte ens ratt bokstaver). Den ar inte lika stor som Suria KLCC i Kuala Lumpur men inte langt ifran! Vi sitter just nu och vantar pa att bli hungriga sa vi kan ga och ata innan vi gar och ser bio. Nar vi kom fram till flygplatsen i bangkok och tog en taxi in mot staden fick vi varldens konstigaste taxi chaffis. Vi bad honom skjutsa oss till bangkok city centre dar vi hade tankt uppsoka ett hotell att sova pa. Det var inte han lika sugen pa dock. Han borjade prata massa oforstaeligt crap och det slutade med att vi hamnade pa vad jag skulle gissa var nan slags bar/bordell. Vi kutade ut darifran och gick och hittade oss ett hotell en bit ifran. Sen nar vi skulle ta taxin hit till MKB sa borjade den taxi chaffisen saga att om han skjutsade oss till natt annat stalle forst skulle resan enbart kosta 30 bath. Taxi chaffisarna har verkar inte vilja skjutsa folk dit man vill.

Imorn har vi tankt fara pa en flodmarknad och kolla laget dar, sen lar vi val inte hinna sa mkt till innan vi flyger tillbaka till Krabi for att sen fara till Phi Phi oarna.


Forovrigt hade Therese a Helena planerat att vara jattebruna da vi kom tillbaka imorn, men nar vi for fran krabi total regnade det, och har i bangkok ar det soligt och varmt... he he he.

nu pall jag it na mer. hors.

11.54

Idag rakade vi forsova oss lite grann, vi ska snart ut pa antingen railay bay eller phra nang cave beach. steka lite, det har vi inte gjort pa tva dagar! Igar var vi ute pa en utflykt. Forst for vi till na stalle som hetter tiger temple, dar bodde det massa apor och munkar. Sen om man ville fick man ga upp 1237 trappsteg upp till toppen av ett berg dar dom hade ett tempel. 1237 trappsteg later inte sa farligt, men nar det ar kokhet och trappstegen ar valdigt smala och en halvmeter hoga var sa blir det grymt javla tungt! Nar vi gjort det for vi vidare till en elefant farm och red pa elefanter en timma, min elefant var snabbast och helt klart bast pa alla satt. Efter det blev det lunch for att sedan aka bil en timma till nanting som hette Emerald pool. Det var en pool som naturen gjort sjalv, riktigt cool var den, skon att bada i. Nar vi gjort det for vi till ett hot stream waterfall dar vi fick bada i 40 gradigt vatten och ma allmant gott! Senare pa kvallen nar vi skulle ata bestamde vi oss for att kaka pa fame resturangen eftersom petter och therese inte var med da vi at dar sist. Tyvarr blev det en stor besvikelse da hon varken spelade fame eller tradegy! Nu ska vi dra. Hors

Hola

Jag ar valdigt bra pa att uppdatera bloggen ser jag! Manga som klagar, men jag har battre saker for mig!

Vi ar fortfarande kvar i Ao Nang, imorgon ska vi pa elefant trekking, rida elefant, bada i vattenfall och sant crap.
Det ar sol varje dag och nast intill olidligt varmt, petter ar en mes och har brant sig skit mkt...(jag branner mig aldrig). Hittils har vi vart i krabi town och shoppat vilket sog riktigt mkt, sen har vi vart pa chicken island och phoda island, det var riktigt nice! Det blir val snart att flytta pa oss till Phi Phi eller Bangkok, det ser jag fram emot!


P.S Therese, pysen ar borta :( Dock ar stirrarn kvar och han brukar massera mig! Sen ar hon som sjunger FAME! kvar, lika rolig som vanligt :-)


Jaja ska borja bege mig, forvanta er inte langa inlagg fran mig

hors

RSS 2.0